Youth Online Erasmus+ Projesi

Youth Online Erasmus+ Projesi kapsamında Finlandiya'nın Helsinki şehrinde 2.Proje Eğitimini gerçekleştirdik.

Okulumuzun koordinatörlüğünü yürüttüğü Youth Online Erasmus+ projesi kapsamında, okulumuz öğretmenleri Ali AKDAŞ, Oya GÜLER, Feyza UZAĞ KAYA, Olcay HAVALAN ve Buket ANDAŞ'ın katılımıyla 29 Nisan- 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında Türkiye, İtalya ve İspanya'dan gelen ortaklarımızla Finlandiya'nın Helsinki şehrinde 2.Proje Eğitimini gerçekleştirdik.

Finlandiya'daki eğitimde ortak okullarda uygulanan risk analizi sonuçları değerlendirilerek alınacak önlemler üzerinde çalışıldı. Okulların uygulanan kariyer planlama etkinlikleri değerlendirildi, proje fikri çıktılarından rehber kitap içeriği ve tasarımı üzerinde konuşuldu.

Helsingin Medialukio lisesi ziyaret edilerek okulun öğrenci ve öğretmenlerine projeyle ilgili tanıtım sunumu yapıldı. Dersler izlenerek okulun fiziki imkanları ve Finlandiya eğitim sistemi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrasında katılımcılara Europass ve Katılım sertifikaları verildi.

20-05-201920-05-201920-05-201920-05-2019

Yayın: 20.05.2019 - Güncelleme: 19.09.2022 13:57 - Görüntülenme: 616