Eyl

İç İşleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen " Narkorehber " ve  " En İyi Narkotik Polisi Anne  " projesi kapsamında Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından uyuşturucu maddelerin insanlar üzerindeki belirtileri, bağımlılık yapıcı maddelerin neler olduğu, maddelerin sokak isimleri ve jargonlar ile ihbar ve tedavi gibi konularda bilgilendirme yapılmıştır. Okul idaresi olarak İl Emniyet Müdürlüğüne ve görevli arkadaşlara teşekkür ediyoruz

Eyl

KA 229 DIGITAL AMBASSADORS OF CULTURAL HERITAGE

(Kültürel Mirasın Dijital Elçileri)

Proje ürünlerimiz için aşağıdaki linke tıklayınız...

May

Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi öğrencileri,  Coğrafya öğretmeni Buket Andaş'ın koordinatörlüğünde hazırladıkları Ülke Tanıtım Şenliğinde 25 ülkeyi tanıttılar. Şenlik programının açılışı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aydın Narin, Osmangazi Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasan Ali Tüzel ve Kahraman Şık, Eğitim-Bir Sen Şube Başkanı Ramazan Acar tarafından yapıldı. Proje hakkında konuşan Okul Müdürü Çağatay Yaşlık "Öğrencilerimizin bu proje çalışmasında eğlenerek öğrendiklerini görmüş olduk. Sonrasında hazırladıkları sunumları arkadaşlarıyla paylaşarak onların da öğrenmelerine katkı sağladılar. Bu anlamlı projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz" dedi.

May

Bursa Büyükşehir Belediyesi Okulumuzun Projesini haber yaptı.

Nis

Koordinatörlüğünü Biiyoloji Öğretmenimiz Tülay BABADAĞ ÇEVİK'in yaptığı X ten Zye Biz isimli etwining projemizin tanıtımı

Nis

Projemizin en önemli amaçlarından biri olan Unesco 2022 Kültür Başkenti Bursanın tanıtımı için Bursanın kültürel tarihi gezisi düzenlenmiştir.

Cumalıkızık

Kent Müzesi

Irgandı Köprüsü

Yeşil Türbe

Proje tanıtımı

Nis

Okulumuz öğrencileri, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. yıldönümünü kutlamak üzere Coğrafya öğretmeni Buket ANDAŞ ve Müdür Yardımcısı Gulbanu KULOVAC rehberliğinde Bursa Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden 10/E sınıfı Gözen KAYNAKÇI 9 ve 10. sınıf öğrencilerine DiYABET Eğitimi verdi. Öğrencimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Şimal Taş Bursa ili Artistik Cimnastik dalında okulumuzu temsil etmiş Bursa 5.si olmuştur.

Mrt

Milli Mücadele'mizin destanlaşmış hali olan İstiklal Marşı'mızın kabulünün 101. yılında Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz.