Kas

11 Kasım'da 12. Sınıf öğrencilerimizden bir grup öğrenci ile Ankara AnıtKabir, Hacettepe Üniversitesi ve ODTÜ gezisi gerçekleştirdik.

Kas

10 KASIM 1938 ANMA TÖRENİ

May

Youth Online Erasmus+ Projesi kapsamında Finlandiya'nın Helsinki şehrinde 2.Proje Eğitimini gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzda ilki düzenlenmiş olan Birleşmiş Milletler Model Uygulaması Konferansı (MUN) keyifle ve dünya sorunlarına üretilen yapıcı çözümlerle sonuçlandı. Bu yılı "eğitim oturumu" olarak ele alan Hasan Ali Yücel Anatolian High School Model United Nations (HAYALMUN) ekibi, kendi okulumuz öğrencilerine Birleşmiş Milletler'in çalışma düzeni, prosedürü ve savaşın nasıl caydırıcı bir organizasyon olduğunu anlattı. Hem açılış hem de kapanış törenleri arasında geçen bu üç günlük süre içerisinde, ülkeleri temsilen delege kimliğine bürünen öğrencilerimiz; kimliğine büründükleri ülkenin menfaatlerini ve tüm insanlığın çıkarına olan barışı sağlamak için canla başla uğraştı.

4006 TÜBİTAK2017 Bilim Fuarı Projelerimiz

May

DEBATE İngilizce Münazara Turnuvası Finalleri Bursa Teknik Üniversitesi YIldırım Kampüsünde Yapılmıştır.

Eyl

2002 - 2003 Eğitim – Öğretim yılında açılmış bir okuldur. Okulumuza açıldıktan sonra; 1938 – 1946 tarihleri arasında Celal Bayar Kabinesinde

Milli Eğitim Bakanlığı yapan Hasan Ali Yücel'in adı verilmiştir.